I també amb ‘Jurassic World’

La confessió de la Laura a ‘First Dates’: «Vaig plorar amb Titanic, però per la vaixella»

La noia també va dir que li sembla més pràctic lligar al teu sofà amb els rul·los que en una discoteca

La confessió de la Laura a ‘First Dates’: «Vaig plorar amb Titanic, però per la vaixella»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La Laura és un exemple que ‘First Dates’ obre les portes a tota mena de persones que volen trobar la seva parella ideal. Aquesta empleada de màrqueting digital de 39 anys va arribar al restaurant presentant-se amb una frase que sempre utilitza el seu company de feina: «Diu que soc un home amb perruca, i és cert perquè prefereixo anar-me’n més amb ells que amb elles perquè els temes de converses m’agraden més. Les típiques xerrades de cotxes, cine, sèries, videojocs, de culs...».

«Em sembla més pràctic lligar en el teu sofà amb els rul·los i els cogombres posats que en una discoteca», va declarar la noia en els seus primers minuts en el programa presentat per Carlos Sobera, afegint que buscava un noi que fos divertit i com ella: «Crec que seria superfeliç estant amb una persona similar a Berto Romero, Arturo Valls o El Monaguillo».

Posteriorment, la Laura va saber que compartiria sopar amb l’Alex, un periodista i locutor de 39 anys a qui li encanta Enrique Bunbury: «El vaig conèixer amb ‘Héroes del silencio’ amb el disc ‘Senderos de presión’. L’he seguit de Mèxic fins aquí i em sento molt afortunat d’haver-lo conegut personalment. És un crac».

«Té una figura delicada. Estèticament, a ulls dels cavallers, és bona. Molt bona», va afirmar Alex després de tenir la primera presa de contacte amb la Laura a la barra del restaurant.

Notícies relacionades

Després d’asseure’s, la veritat és que els dos van tenir una amena conversa en la qual es van conèixer més a fons. De fet, al parlar de cine, la Laura va revelar que va plorar quan va veure ‘Jurassic Park’ i ‘Titanic’, però no precisament per la història d’amor: «Ho vaig fer per la vaixella del barco».

En els últims minuts, el bon rotllo que van tenir en la cita no va ser determinant en ‘La decisió final’. L’Alex va voler tenir una segona cita amb la Laura però, en canvi, ella va preferir que només fossin amics. «Em va encantar ser a la cita i que tinguéssim tantes coses en comú. D’això en sortirà una bonica amistat», va afirmar el noi mexicà.

Temes:

First dates