Amb Toñi Moreno

Ortega Cano respon a Rocío Carrasco per les seves paraules sobre el matrimoni amb Rocío Jurado

La filla de ‘la más grande’ va mostrar la seva postura sobre la relació de la seva mare a la docusèrie

Ortega Cano respon a Rocío Carrasco per les seves paraules sobre el matrimoni amb Rocío Jurado

MEDIASET ESPAÑA

1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Toñi Moreno va comptar en l’estrena de ‘Viva el verano’ amb un convidat amb molt a explicar. José Ortega Cano va ser l’escollit per debutar en el programa de Telecinco, on va voler respondre a Rocío Carrasco pel que va dir a la coneguda docusèrie d’ell i del seu matrimoni amb Rocío Jurado.

Durant l’emissió de ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’, la filla de ‘la más grande’ va dedicar unes paraules al marit de la seva mare que van ser molt comentades: «Que la meva mare es casés amb ell no crec que fos una decisió encertada», va declarar en el seu moment per a sorpresa de molts.

Notícies relacionades

En primer lloc, Ortega Cano va comentar la sorpresa que va suposar per a ell el testimoni de la seva fillastra: «Ella no va recórrer a la meva persona en cap moment d’aquell temps. La veritat és que em vaig emportar una sorpresa molt gran perquè era una cosa que desconeixia», va afegir sobretot el que es va explicar a la docusèrie.

L’extorero també va respondre a les paraules de Carrasco: «Allà hi ha totes les fotos de quan hem estat junts... no es pot trencar d’aquesta manera. El temps et dona la raó, si la tens. En tots els llocs que hem estat, Rocío Jurado estava enamoradíssima». «Era un amor tremend, per Déu i per la Verge. No sé per què ho diu, m’agafaria en un moment que no soc del seu grat, però no ho crec. Ella em té carinyo. Estaria fent un programa de moltes hores. Jo he estat més temps amb Rocío Jurado que la seva filla», va afegir per aclarir que estaven molt bé com a parella.

Temes:

Telecinco