Curiosa comparació

Una comensal de ‘First Dates’ queda impactada al saber el nom que la seva cita posaria al seu fill: «Em sona a ‘perreo’»

Astrid no va acabar d’encaixar amb el solter que li va proposar el programa presentat per Carlos Sobera

Una comensal de ‘First Dates’ queda impactada al saber el nom que la seva cita posaria al seu fill: «Em sona a ‘perreo’»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La possibilitat de tenir fills és un tema habitual en les primeres cites que es poden veure a ‘First Dates’, tot i que en ocasions porta a col·lació diferències entre els comensals. Astrid i Nacho no van encaixar en aquest tema, però sobretot en el nom que posarien al seu fill en el cas que el tinguessin.

Els dos participants del programa presentat per Carlos Sobera es van adonar des de l’inici de la vetllada que no estaven destinats per les seves diferències en diversos temes. Mentre que ell volia trobar una relació estable, ella continuava pensant en la seva antiga parella.

En un intent per trobar algun tema en comú, Nacho va voler conèixer l’opinió de la jove sobre la possibilitat de tenir fills. «Sí, alguna vegada sí», li va respondre ella. El solter li va preguntar pel nom que li posaria en cas que el tingués: «Homem jo si tinc una nena li posaré com jo, Astrid».

Notícies relacionades

Quan la participant es va interessar per la resposta de la seva cita, ell la va deixar sense paraules: «Jo si tinc un nen m’agradaria posar-li Perseu». Astrid va reaccionar sense miraments: «Sona a ‘perreo’». El noi es va sorprendre davant aquest comentari: «¿Què té a veure?». Més tard va tornar a parlar de la seva percepció del nom: «Mai anomenaria Perseu al meu fill, i mira que m’agrada el ‘perreo’», va comentar.

Quan va arribar el moment de decidir si tindrien una nova cita junts, tots dos s’hi van oposar. Nacho va al·legar que Astrid seguia amb el seu exnòvio al cap: «No vull tenir una segona cita amb ella perquè no ha oblidat el seu ex i això em fa tirar enrere». Ella tampoc el volia tornar a ceure: «No tindria una segona cita amb Nacho perquè crec que som persones una mica incompatibles».