Així va acabar la nit

Peculiar «final de festa» a ‘Ven a cenar conmigo’: Terelu porta un mèdium i Yurena s’ensorra

Peculiar «final de festa» a ‘Ven a cenar conmigo’: Terelu porta un mèdium i Yurena s’ensorra
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Terelu Campos va haver de demostrar aquest dimecres els seus dots com a amfitriona a la nova entrega de ‘Ven a cenar conmigo: gourmet edition’. La filla de María Teresa Campos va estar-hi a l’altura i va aconseguir una molt bona nota al final de la nit, que va comptar amb un convidat molt especial i inesperat. La comunicadora va presentar el David, un mèdium que es va posar en contacte amb «el més enllà».

«Soc clarivident de naixement. Percebo diverses vibracions espirituals, totes les persones que sou aquí teniu moltes persones al voltant», va començar dient l’amic de Terelu. En concret, va fer referència a «un home» que se situava molt a prop de Sofía Suescun i que l’estava «protegint».

«¿De veritat?», va respondre la guanyadora de ‘Gran Hermano 16’, que es va emocionar al pensar que el seu avi era al seu costat: «Sé que ha sigut aquí, perquè hi ha coses molt fortes per a les quals no trobo explicació»

Notícies relacionades

Qui es va acabar ensorrant per complet va ser Yurena, que va perdre la seva mare a finals del 2019. «¿La meva mama és amb mi?», va preguntar entre llàgrimes al clarivident, que va tirar les cartes per trobar-hi la resposta. «La tens a prop teu i està bé. T’està cuidant i està molt orgullosa de tu», va afirmar mentre la concursant s’ensorrava.

«M’ha fet plorar i m’ha trencat. Per fi algú m’ha dit unes quantes coses que feia mesos que desitjava i necessitava sentir», va confessar Yurena en uns primers plans a càmera. Gianmarco, per la seva banda, va descobrir que serà pare d’un nen i una nena, segons la lectura que va fer eñ David al tirar-li les cartes.