En una nit de festa

La confessió de l’Alexis a ‘First Dates’: «Tinc el penis tatuat i no recordo si em va fer mal»

El boxejador li va dir a la Carmen que aquella nit mai l’oblidarà en la vida

La confessió de l’Alexis a ‘First Dates’: «Tinc el penis tatuat i no recordo si em va fer mal»

CUATRO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Molts comensals de ‘First Dates’ deixen bocabadades les seves respectives cites amb algunes de les confessions més íntimes. Aquest és el cas de l’Alexis, un exboxejador castellonenc de 37 anys, que va deixar de pedra la Carmen quan li va parlar del tatuatge que tenia en una part molt concreta del cos: «També tinc el penis tatuat, t’ho juro, però no recordo si em va fer mal fer-me’l».

«Vam sortir amb uns amics de festa en una discoteca. Vam acabar la nit a casa d’un, que és tatuador. Ell es va quedar adormit al sofà i a mi se’m va acudir dir que em tatuaria el penis. Un dels meus col·legues em va dir que no tenia ous de fer-ho. Així que me’l vaig agafar, el meu amic va estrènyer i em vaig fer una A», va explicar l’Alexis. «Em sembla una dada divertida. No és a tenir en compte ni res», va afirmar la Carmen en un primer plànol a càmera.

Notícies relacionades

L’exboxejador també va narrar què va passar al matí següent quan va veure el que havia fet al seu membre després d’arribar de festa amb els seus amics: «L’endemà em vaig aixecar, vaig anar a pixar i vaig pensar: Ostres, ¿què he fet? Aquella nit no l’oblidaré en la vida».

Malgrat l’agradable vetllada que van disfrutar, el cert és que els tatuatges no van ser determinants a ‘La decisió final’ de tots dos. La Carmen sí que va voler tenir una segona cita amb l’Alexis, però, en canvi, ell no va voler conèixer-la més: «La veig més com una amiga».