Breu visita

Anna Simón torna a Atresmedia vuit mesos després de la seva marxa de ‘Zapeando’

La presentadora és un de les actuals convidades de ‘Pasapalabra’ amb José Lamuño, Cristina Lasvignes i Antonio Hortelano

Anna Simón torna a Atresmedia vuit mesos després de la seva marxa de ‘Zapeando’

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les entregues d’aquesta setmana de ‘Pasapalabra’ ens han deixat la reaparició d’un rostre que fins fa uns mesos formava part d’Atresmedia. Després de la seva sortida com a col·laboradora de ‘Zapeando’, Anna Simón ha tornat a Antena-3 per convertir-se en una de les noves convidades del concurs presentat per Roberto Leal.

A més d’aconseguir diversos segons en les diferents proves, Simón ha compartit equip amb l’actor Jose Lamuño, ‘ s’ha enfrontat a la presentadora Cristina Lasvignes i Antonio Hortelano, un dels mítics protagonistes de ‘Compañeros’ (Antena-3).

La participació d’Anna Simón suposa una breu tornada al grup audiovisual en què ha passat gran part de la seva trajectòria professional, que va concloure fa uns mesos. Després que no renovés el seu contracte de cadena l’estiu passat, la comunicadora va marxar el mes de novembre de l’equip de col·laboradors habituals de ‘Zapeando’ per centrar-se en ’Lloguer a primera vista’, el que serà el seu nou programa a TV-3 i que veurà la llum pròximament.

Notícies relacionades

«Seria la traducció d’‘Alquiler a primera vista’ i és un format molt maco en què ajuntarem gent gran que compartiran pis amb gent jove. Són avis que ja tenen el pis pagat i que no volen estar sols, i després joves que volen anar-se’n de casa dels pares però que no tenen diners. Conviuran una setmana i tindran la decisió final de si segueixen o no», va explicar Simón al ser preguntada per Roberto Leal sobre el seu pròxim projecte abans de l’inici d’‘El Rosco’.

Durant els seus gairebé més de 10 anys vinculada a Atresmedia Televisión, Anna Simón ha presentat formats com ‘Otra movida’ (Neox), ‘Por arte de magia’ (Antena-3), ‘Así nos va’ (La Sexta) i va ser concursant de la segona edició de ‘Tu cara me suena’ i de ‘Tu cara me suena mini’. A més, ha conduït dues retransmissions de les Campanades de Cap d’Any (2013 i 2014) i de ‘Feliz Año Neox’ (2011 i 2012).