Molt directe

La «regla no escrita» d’un opositor a ‘First dates’: «El pebrot sempre depilat»

Juan Antonio i Andrea es van animar a tenir una segona cita després d’una vetllada plena de química

La «regla no escrita» d’un opositor a ‘First dates’: «El pebrot sempre depilat»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

’First dates’ es va convertir en una autèntica discoteca per rebre a la cita d’Andrea, una jove de 19 anys que es defineix com una «pink lady» i amant del tecno. La festa que estava muntada al restaurant va agafar per sorpresa Juan Antonio, que no compartia els mateixos gustos musicals de la seva cita. «He flipat. No m’agrada gens això de la música», va confessar en uns totals a càmera. 

Tot i que la música no els va unir, durant el sopar van anar descobrint algunes aficions que sí que compartien. «Vaig al gimnàs, he estat tota la vida fent esport», va comentar Andrea. Un estil de vida que s’assembla al de Juan Antonio: «M’agrada el món del fitness, vaig cada dia al gimnàs». 

En un dels seus confessionaris, l’opositor a bomber va comentar que li agrada cuidar-se i va deixar una de les frases més sonades de la nit: «No em cuido amb cremes, però sí que vaig depilat. El pebrot sempre depilat, és una llei no escrita». «La noia està molt bé, la noia està molt bona, està de deu», va afegir més endavant. 

Notícies relacionades

Això sí, va ser molt menys directe al tenir-la davant: «Em sembles interessant». «La primera impressió no ha sigut ni bona ni dolenta. No m’agrada el tecno i aquestes coses, però et veig bé», li va dir durant la cita. 

Quan va arribar el moment decisiu de la nit, els dos van estar disposats a continuar coneixent-se més en profunditat. «Tindria una segona cita amb Juan Antonio per conèixer-lo més, però a poc a poc», va apuntar Andrea. «També tindria una segona cita per anar coneixent-nos i anar veient», va confirmar ell per la seva part.

Temes:

First dates