Vídeo

‘Mujer’ va arribar al final a Antena 3, amb un doble casament i Sirin embogida

La cadena d’Atresmedia va emetre aquest dimecres l’últim capítol de la sèrie turca

‘Mujer’ va arribar al final a Antena 3, amb un doble casament i Sirin embogida
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antena 3 va emetre ahir a la nit l’esperat desenllaç de ‘Mujer’, un dels seus èxits més grans de la temporada al terreny de la ficció. La sèrie turca, el capítol final de la qual va reunir el 19% de quota de pantalla i més d’1,8 milions d’espectadors, va tancar per sempre les seves trames mostrant el destí dels personatges. 

Com no podia ser d’una altra manera, i malgrat els obstacles a què ha hagut d’enfrontar-se al llarg de 81 capítols, Bahar va poder disfrutar d’un final feliç gràcies al seu casament amb Arif. Els protagonistes es van dir el ‘sí vull’ davant els seus éssers estimats, al mateix temps que Ceyda i Raif també contreien matrimoni. 

«Gràcies, Arif», li xiuxiueja Bahar a cau d’orella en els minuts finals del capítol, que finalitza amb un missatge important: «Aquesta història està dedicada a les dones que no es rendeixen i als homes el cor dels quals és ple d’amor»

Notícies relacionades

Com és habitual en aquest tipus de telenovel·les, ‘Mujer’ va condemnar a la seva malvada al pitjor final possible. Sirin, el recorregut a la sèrie de la qual ha estat marcat per la seva ràbia i enveja cap a Bahar, va embogir al psiquiàtric mentre la seva germana arribava a la felicitat

‘Mujer’, que va obrir les portes del ‘prime time’ a la ficció turca el juliol de l’any passat, s’acomiada d’Antena 3 amb una mitjana del 16,9% de quota de pantalla i 1,9 milions d’espectadors en les seves 130 emissions. 

Temes:

Antena 3