No hi va haver ‘feeling’

‘First dates’ | L’incòmode silenci del Juan Carlos davant una pregunta de la seva cita: «Em poses en una situació difícil»

L’Eloísa va voler saber el que havia pensat el comensal al veure-la per primera vegada

‘First dates’ | L’incòmode silenci del Juan Carlos davant una pregunta de la seva cita: «Em poses en una situació difícil»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les primeres impressions són molt importants a ‘First dates’. Tant és així que fins i tot poden condicionar el transcurs de les cites. Mentre prenien les postres, l’Eloísa va voler saber el que havia pensat el Juan Carlos al veure-la per primera vegada, i va donar lloc a un dels moments més incòmodes del programa.

«¿Quina ha sigut la teva primera impressió quan m’has vist?», va preguntar la dona, que no va voler posar en un compromís el seu acompanyant: «Sigues sincer, no m’espantaré». En lloc de donar una resposta, el Juan Carlos es va quedar pensatiu enmig d’un interminable silenci que va incomodar l’Eloísa: «Que seriós t’estàs posant, m’estàs espantant»

«¿La meva primera impressió? És que, dona... M’estàs posant en una situació difícil», va assegurar el Juan Carlos entre rialles. Poc després, tot i que sense donar molts detalls, per fi va revelar el que li havia passat pel cap al conèixer-la: «Quan t’he vist he dit... ¡mare meva! Quina animalada. Ets una dona de gran cilindrada». 

Notícies relacionades

En uns totals a càmera, es va animar a respondre a la pregunta que li havia plantejat l’Eloísa amb més sinceritat: «A primera vista no és el meu prototip. No l’hi he dit al sopar perquè em feia cosa dir-l’hi». 

Per si quedava algun dubte, cap dels dos va voler tenir una segona cita. «He estat molt a gust, se’l veu un noi molt maco i m’agradaria tenir-lo com a amic. Com a parella, no, no he sentit aquesta espurna», va explicar l’Eloísa. «Com a amics, sense problema. Com a parella, em sembla que no», va afegir per la seva banda el Juan Carlos. 

Temes:

First dates