Més canvis

La nova direcció de Telemadrid cancel·la ‘Está pasando’ dos mesos després de la seva renovació

El clàssic cine ‘western’ tornarà a les tardes de la cadena a partir de la setmana vinent

La nova direcció de Telemadrid cancel·la ‘Está pasando’ dos mesos després de la seva renovació
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La nova etapa de Telemadrid després de l’arribada de José Antonio Sánchez com a director ha causat una nova víctima. Está pasando, el magazín que des de juny presentaven Agustín Bravo i Tania Garralda, ha sigut cancel·lat i emetrà el seu últim programa la tarda del proper divendres, 6 d’agost.

Tal com avança Bluper i ha pogut confirmar YOTELE, la nova cúpula de direcció ha decidit posar fi al magazín que va començar la seva etapa el 2019 presentat per Inés Ballester. A fi de guanyar audiència, ‘Está pasando’ es va renovar fa menys de dos mesos amb l’arribada de Bravo com a conductor principal i en va reformular els continguts, com avançava en exclusiva aquest portal.

Notícies relacionades

No obstant, la nova direcció ha decidit no donar-li més oportunitats a l’espai que produeix Globomedia. Al seu lloc, s’emetrà el clàssic cine ‘western’ que la pública va decidir retirar la primavera passada per oferir continguts d’actualitat. Primer ho va intentar amb ‘La redacción’, programa ja cancel·lat, i després va provar avançant l’horari d’‘Está pasando’.

‘Está pasando’ pretenia ser «ser un punt de trobada per als madrilenys» i havia començat noves seccions. Com a col·laboradors fixos hi havia la nutricionista Mónica Barreal, el doctor César Carballo, el degà de l’escola de químics de Madrid, Ricardo Díaz, el sacerdot Padre Damián i la detectiva Alicia Lerma. També comptava amb la participació de Celia Villalobos, Marta Nebot, María Jamardo, Ricardo Martín i Fátima Iglesias. María Claver i Elisa Beni, entre d’altres.