Sorprenent anècdota

L’Alexis confessa davant la seva cita de ‘First dates’ que té el penis tatuat: «Tinc una bona eina»

El jove, també conegut com «el Poltre de la Gamboa», va deixar impactada la Carmen durant el sopar

L’Alexis confessa davant la seva cita de ‘First dates’ que té el penis tatuat: «Tinc una bona eina»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Si fa uns dies el restaurant de ‘First dates’ obria les seves portes a l’Imanol i la Michaela, dos amants de les plantes, el ‘dating show’ de Cuatro va rebre ahir a la nit dos comensals més amb una afició en comú: els tatuatges. Després que Alexis i Carmen descobrissin la seva passió per la tinta, el jove participant es va animar a explicar una anècdota que va deixar sense paraules la seva cita. 

L’Alexis, més conegut com «el Poltre de la Gamboa», va explicar que té tatuatges al braç, al costat, al melic, al pit... I també a les seves parts més íntimes. «Tinc el penis tatuat», va revelar l’exboxejador, que anteriorment explicava l’origen del seu sobrenom: «Tinc una bona eina». Però el més sorprenent encara estava per arribar: «T’ho juro, però no ho recordo. Si vols t’explico la història». «¿Que no te’n recordes? Sí, explica-me-la», va respondre una Carmen plena d’intriga. 

Notícies relacionades

«Vam sortir uns col·legues de festa. Al sortir de la discoteca, vam acabar la nit a casa d’un d’ells que és tatuador. Es va quedar adormit al sofà i a mi se’m va ocórrer tatuar-me el penis», va recordar l’Alexis. «No tens ous», li va dir un dels seus amics, provocant que aquest fes el pas definitiu: «Me la vaig agafar i em vaig fer una A». No obstant, l’endemà no recordava res. 

Quan va arribar el moment de prendre la decisió final, la Carmen va apostar per tenir una segona cita. No obstant, l’Alexis no va poder visualitzar un futur com a parella de la jove: «No hi tindria una segona cita, la veig com una amiga. Que t’agradi sortir de festa em frena bastant. Com a relació no ho veig, però em caus de puta mare».

Temes:

First dates