Nova entrega

‘Todo es verdad’ avança aquest dimarts el seu horari, amb Risto des de casa després del seu positiu en Covid

El presentador, que guarda quarantena des de la setmana passada, es posarà al capdavant del programa d’actualitat i investigació

‘Todo es verdad’ avança aquest dimarts el seu horari, amb Risto des de casa després del seu positiu en Covid
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Risto Mejide no es perdrà aquest dimarts la quarta entrega de ‘Todo es verdad’, l’espai d’actualitat i investigació que capitaneja a Cuatro. Malgrat haver donat positiu en Covid, cosa que va provocar que Javier Ruiz agafés durant dues tardes les regnes de ‘Todo es mentira’, el publicista es posarà al capdavant de l’espai nocturn des de la seva pròpia casa.

Així ho confirmava ell mateix a les seves xarxes socials durant el matí d’aquest dilluns. «M’acaben de confirmar que el presentaré demà des de la meva quarantena i estic content», ha escrit Risto, que com ja fes durant el confinament amb ‘Todo es mentira’, tornarà a conduir un programa des de casa seva. 

Més enllà d’aquesta anècdota, ‘Todo es verdad’ patirà un important canvi d’horari respecte a les seves anteriors entregues. El programa arrencarà demà a les 21.45 hores, ocupant també d’aquesta forma el buit de ‘First dates’ a la franja d’‘access prime time’. 

Notícies relacionades

Dijous passat, 15 de juliol, Javier Ruiz es va estrenar com a presentador de ‘Todo es mentira’ pel positiu en Covid de Risto Mejide i la quarantena de Marta Flich, que aquesta tarda ha reaparegut des de casa i amb Carme Chaparro com a copresentadora. «Al primer becari que han agafat pel passadís l’han assegut aquí», va dir fent broma el periodista.

Aquella mateixa tarda, Risto va compartir unes paraules en el seu compte de Twitter: «Després d’haver-me vacunat de la primera i de la segona dosi, aquesta setmana he donat positiu en Covid». «Aprofito per dir-vos que gràcies a estar vacunat, de moment els símptomes no són gran cosa, així que sisplau vacuneu-vos», va apuntar el presentador. 

Temes:

Risto Mejide