Dimecres que ve

‘Saber y ganar’ retrà homenatge a Juanjo Cardenal amb una entrega especial

‘L’invisible’ del concurs de TVE cedirà el testimoni a Elisenda Roca amb un programa dedicat a la poesia i la literatura, els seus dos programes

‘Saber y ganar’ retrà homenatge a Juanjo Cardenal amb una entrega especial

RTVE

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Juanjo Cardenal s’acomiadarà de ‘Saber y Ganar’ amb tots els honors. Després de conèixer-se la seva jubilació del món de la televisió, el concurs de La 2 de TVE retrà homenatge a la seva mítica ‘veu’ durant més de 24 anys el pròxim dimecres 21 de juliol amb un programa especial, que estarà dedicat al món de la literatura i de la poesia, les seves dues passions més grans, segons informa la cadena en una nota de premsa.

En aquest homenatge, els espectadors tindran l’oportunitat de veure el Savi en una de les seves comptades aparicions en pantalla. Després de gairebé 25 anys enunciant una infinitat de preguntes a ‘Saber y Ganar’, Juanjo Cardenal anunciarà que es prendrà un merescut descans. No obstant, l’audiència continuarà escoltant la seva veu en off en els especials que el concurs emetrà fins al 6 d’agost amb motiu dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. 

Com vam informar fa uns dies, el buit que deixarà ‘El savi’ en el format presentat per Jordi Hurtado serà ocupat per Elisenda Roca, un altre històric rostre dels concursos de TVE. La presentadora de la primera etapa de ‘Cifras y letras’ al nostre país serà la nova encarregada d’enunciar i resoldre les diferents preguntes, a més de donar les respectives explicacions a diverses qüestions que es formulin en l’espai.

Per ser més exactes, Roca agafarà el relleu de Juanjo Cardenal en la nova temporada de ‘Saber y ganar’ a partir del 23 d’agost. Aquest moment es produirà després dels especials per Tòquio 2020 i de les habituals reemissions d’estiu. 

Notícies relacionades

Elisenda Roca té una amplia trajectòria al món de la ràdio i la televisió. Sense comptar ‘Cifras y letras’, la periodista i comunicadora ha presentat format com ‘Los segundos cuentan’ (Antena 3), ‘A las diez en casa’ (TVE), ‘Les tardes amb Elisenda Roca’ (COM Ràdio), ‘Qui ho diria’ (TV3), ‘Plats pel cap’, ‘Joc de paraules’ i ‘La tarda’ (Barcelona TV), a més de ser col·laboradora de, per exemple, ‘Les mil i una’ (TV3), ‘8 al dia’ (8TV) i ‘El món’ (RAC1), entre d’altres.

Per la seva part, Juanjo Cardenal no només conclou una etapa de 24 anys com ‘la veu’ de ‘Saber y ganar’, sinó una llarga trajectòria professional vinculada als mitjans de comunicació. Amb estudis en Art Dramàtic, Filosofia i Lletres i a més de ser director de la cadena local TeleElx, ‘El savi’ ha sigut present en altres reconeguts programes de TVE com ‘Si lo sé no vengo’, concurs també presentat i dirigit, respectivament, per Jordi Hurtado i Sergi Schaaff, i pel qual ja es va donar a conèixer pel seu mític ‘Atenció: pregunta’.

Temes:

TVE