Exclusiva YOTELE

Telecinco enfrontarà la final de ‘Supervivientes’ a la de ‘La voz kids’, ¿sense Jorge Javier?

La cadena de Mediaset tancarà la present edició del ‘reality’ de supervivència el pròxim divendres

Telecinco enfrontarà la final de ‘Supervivientes’ a la de ‘La voz kids’, ¿sense Jorge Javier?

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco tornarà a provocar un nou i sorprenent enfrontament de titans en ‘prime time’. La cadena ha decidit programar la final de ‘Supervivientes 2021’ el pròxim divendres 23 de juliol, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

D’aquesta manera, Mediaset mirarà de deslluir el gran desenllaç de ‘La voz kids’ a Antena 3, que ha liderat la nit dels divendres davant ‘Viernes Deluxe’. El grup repeteix l’estratègia de perseguir els productes estrella de la competència, com recentment ha fet amb ‘Mask singer’.

La gran incògnita ara és qui serà el professional que presenti l’últim programa de l’actual edició del ‘reality’. Segons ha conegut en exclusiva aquest portal, sembla complicat que Jorge Javier Vázquez pugui fer-ho.

El presentador ja havia reservat la data del 23 de juliol per representar el seu espectacle teatral ‘Desmontando a Séneca’ en el Teatre Tívoli de Barcelona. Té doble funció, de tarda i de nit, tant divendres com dissabte i diumenge, amb un alt nivell de butaques venudes fins al moment. 

Notícies relacionades

Així les coses, no sembla factible que es pugui cancel·lar una funció amb pràcticament tot venut, i Mediaset hauria de recórrer a Carlos Sobera o a Jordi González, que presenten les gales ‘Tierra de nadie’ i ‘Conexión Honduras’, respectivament.

EN ELABORACIÓ