A Twitter

Risto Mejide, després de donar positiu en Covid: «Gràcies a estar vacunat, de moment els símptomes no són gran cosa»

El rostre de Mediaset no ha pogut presentar ‘Todo es mentira’ i ha sigut substituït per Javier Ruiz

Risto Mejide, després de donar positiu en Covid: «Gràcies a estar vacunat, de moment els símptomes no són gran cosa»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Todo es mentira’ ha quedat en mans de Javier Ruiz durant la tarda d’aquest dijous, 15 de juliol. El periodista ha hagut d’agafar les regnes del programa de Cuatro després que Risto Mejide hagi donat positiu en Covid. Marta Flich, per la seva part, ha de guardar quarantena després d’haver estat en contacte amb el seu company i tampoc ha pogut acudir a plató. 

Després de l’emissió de l’entrega d’avui, Risto ha escrit unes paraules en el seu compte de Twitter per explicar com es troba. «Després d’haver esquivat les quatre primeres onades. Després d’haver passat més d’un any treballant gairebé tots els dies i sense contagis. Després d’haver-me vacunat de la primera i de la segona dosi. Aquesta setmana he donat positiu en Covid. I el que és pitjor, part de la meva família també», comença dient a Twitter. 

El presentador, que fa unes setmanes mostrava en directe el moment en què rebia la primera dosi de Pfizer, apunta que «ara només ens queda esperar que no vagi a més, que passi aviat i que la vacuna faci la seva feina». «Mentrestant, sisplau, cuideu-vos molt. Que ningú es confiï, que el virus segueix aquí, entre nosaltres», recorda. 

Notícies relacionades

Risto aprofita aquesta situació per insistir en la importància de les vacunes per aturar la propagació del virus i evitar símptomes greus: «Aprofito per dir-vos que, gràcies a estar vacunat, de moment els símptomes no són gran cosa, així que sisplau vacuneu-vos». «I per descomptat gràcies a la nostra sanitat pública i als nostres sanitaris, que són –de llarg– el millor que tenim en aquest país», finalitza. 

D’aquesta manera, Risto Mejide s’allunyarà durant uns dies de les pantalles de Cuatro, on també presenta des de fa tres setmanes ‘Todo es verdad’. L’‘spin-off’ nocturn de ‘Todo es mentira’ ha superat l’examen de l’audiència, aconseguint un 12,1% en la seva primera entrega i un 10,6% en la segona. La tercera, emesa dimarts passat, va reunir un 6,9% amb prop de 700.000 espectadors.

Temes:

Risto Mejide