Reacció del presentador i exministre

Màxim Huerta llança un dard després dels canvis de Sánchez al Govern central dirigit ¿a Carmen Calvo?

El presentador d’À Punt i breu ministre de Cultura i Esport ha escrit un missatge enigmàtic després de confirmar-se les sortides de l’Executiu

Màxim Huerta llança un dard després dels canvis de Sánchez al Govern central dirigit ¿a Carmen Calvo?
1
Es llegeix en minuts

Màxim Huerta ha sigut una de les personalitats que s’ha pronunciat després dels canvis profunds que Pedro Sánchez ha executat al Govern d’Espanya aquest dissabte per sorpresa.

Concretament, l’actual presentador d’À Punt i breu ministre de Cultura i Esport ha llançat un dard dirigit a un dels membres que han sortit de l’Executiu que s’ha convertit en un dels més comentats de la tarda. 

«Tanta pau portis, com descans deixes», va escriure el periodista al seu compte personal de Twitter. No ha dit res més, però nombrosos usuaris de la xarxa social han destacat que, evidentment, s’ha volgut referir a Carmen Calvo, la tasca política de la qual ha sigut durament criticada, sobretot en els últims temps en què ha mostrat oposició a la ‘llei trans’. 

Notícies relacionades

Entre els comentaris que ha rebut després d’escriure aquestes paraules, n’hi ha hagut algun que l’ha instat que digués exactament a qui es referia: «Posa-hi collons i digues noms. Com a bon valencià, dona la cara sense por».

Es pot recordar que Màxim Huerta va haver de dimitir tot just una setmana després del seu nomenament com a ministre de Cultura i Esport després de conèixer-se que havia sigut sancionat a pagar 218.000 euros a Hisenda pels impostos que va deixar de pagar el 2006, el 2007, i el 2008, quan presentava ‘El programa de Ana Rosa’ a Telecinco i era titular com a administrador únic d’una societat amb què facturava la seva feina a la televisió per tributar menys.