Trenca el silenci

José Luis Moreno parla a ‘Sálvame’: «Si entro a la presó, serà una altra experiència més»

José Luis Moreno parla a ‘Sálvame’: «Si entro a la presó, serà una altra experiència més»
2
Es llegeix en minuts
Sergio López Merillas

Un equip de ‘Sálvame’ ha aconseguit parlar amb l’home més buscat del moment. José Luis Moreno, que fa una setmana va ser detingut i posteriorment posat en llibertat sota fiança per la seva presumpta implicació en el cas Titella, ha mantingut una conversa d’aproximadament set minuts de durada amb un equip del programa vespertí de Telecinco, presentat aquest dimarts per Paz Padilla

En la xerrada, el conegut productor afirma que es troba «molt bé» i, tot i que al principi insisteix que no pot fer declaracions, finalment acaba responent a algunes de les preguntes del redactor. «Menys de la mort de Manolete, m’han acusat de tot. Espero que tot s’aclareixi i poder donar explicacions. La justícia en aquest país és això, justícia», apunta.

Moreno assegura que s’ha mantingut aliè a les informacions que s’han anat aportant durant els últims dies sobre la seva figura, així com als testimonis d’alguns extreballadors que no el deixen en gaire bon lloc. «No he estat darrere de tot el que s’ha dit, però en aquests moments, cadascú diu el que vol. També sé que molts companys han dit coses boniques», admet el ventríloc, que respon als qui l’acusen d’assetjar-lo: «Està de moda allò dels assetjadors. Fins i tot al pobre Plácido Domingo l’han acusat d’assetjador. El conec molt bé i he sigut testimoni que era el contrari».

Notícies relacionades

En l’àudio emès per ‘Sálvame’, l’empresari es mostra taxatiu: «No soc un ‘júnior’ per posar-me a cometre delictes quan ets al final de la teva carrera. Com sé que en general prioritza el respecte i la presumpció d’innocència, prefereixo que les coses segueixin el seu curs normal, legal, tranquil i serè». A més, assenyala que tot el que ha fet és «absolutament» legal i nega que tingui deutes amb companys de professió.

«Si em veig a la presó, serà una altra experiència més. Des d’allà veuré com ha passat tot. Si és just sentiré que és just, i si és injust, hi estaré molt poc», afegeix. Moreno, que té de termini fins dijous per reunir els 3 milions d’euros que necessita per eludir el seu ingrés a la presó, sembla no tenir «por» del que pugui passar en els pròxims dies: «La por es pot controlar quan una persona està tranquil·la sobre la seva actitud, sobre el que ha fet. En aquests moments no puc tenir por. Puc estar incòmode, però tenir por per una cosa que no sé em semblaria torturar-me abans d’hora».

Temes:

Sálvame