En la seva intervenció

Joan Baldoví demana a TVE que reconsideri l’acomiadament de Jesús Cintora de ‘Las cosas claras’

El diputat de Compromís ha donat un cop de mà al periodista, que s’acomiadarà el 23 de juliol

Joan Baldoví demana a TVE que reconsideri l’acomiadament de Jesús Cintora de ‘Las cosas claras’
1
Es llegeix en minuts

Jesús Cintora està a punt de dir adeu a TVE. La cadena pública acomiadarà el periodista el 23 de juliol , una decisió presa després de l’arribada del nou el nou equip directiu de la corporació encapçalat per José Manuel Pérez Tornero i la directora de continguts generals, Amalia Martínez.

Notícies relacionades

No obstant, hi ha diverses veus en contra d’aquest abrupte adeu. Joan Baldoví ha connectat avui amb ‘Las cosas claras’ per fer un repàs de l’actualitat i no ha volgut desaprofitar la l’oportunitat per demanar a TVE que reconsideri l’acomiadament del periodista. El diputat de Compromís ha assegurat que és necessari que els espectadors de la pública «tinguin un programa polític».

Com ja va avançar en exclusiva YOTELE, la cadena ja prepara un nou magazín que s’emetrà a la mateixa franja horària a partir de la temporada que ve. No obstant, tal com va poder saber aquest portal, el nou projecte, que encara està en fase de desenvolupament, es perfila com un magazín d’actualitat que estarà obert a tota mena de continguts excepte els polítics.  En elaboració.

Temes:

TVE