A les 21.00 hores

Espanya es juga contra Itàlia la classificació per a la gran final de l’Eurocopa a Telecinco

La retransmissió començarà amb una prèvia en directe des de Londres, en què s’abordarà l’última hora de les dues seleccions

Espanya es juga contra Itàlia la classificació per a la gran final de l’Eurocopa a Telecinco
1
Es llegeix en minuts

Nova tarda decisiva per a la selecció espanyola a l’Eurocopa 2020. Després de superar Suïssa en l’emocionant tanda de penals, Espanya es juga passar a la gran final de la competició europea contra Itàlia, partit que se celebrarà a l’Estadi de Wembley (Londres) i que serà emès per Telecinco a les 21.00 hores.

Notícies relacionades

El partit comptarà amb la narració de Manu Carreño, que estarà acompanyat per José Antonio Camacho i Kiko Narváez com a comentaristes, Ricardo Reyes a peu de camp i Matías Prats Chacón a la llotja VIP.

L’emoció de l’enfrontament començarà a viure’s a la cadena en les edicions d’esports d’‘Informativos Telecinco’ i ‘Deportes Cuatro’ per continuar després, a partir de les 20.00 hores, amb una prèvia en directe des de Londres, en què s’abordarà l’última hora de les dues seleccions, l’alineació dels equips i l’ambient als voltants i a l’interior de l’Estadi de Wembley. Després del partit, els espectadors podran veure les reaccions i les declaracions dels protagonistes a Telecinco, mentre que l’anàlisi exhaustiva de les jugades més destacades i les polèmiques arribarà ea‘El desmarque de Cuatro’, amb Luis García com a moderador de la tertúlia (1.15 hores a Cuatro).