Compleix la seva aposta

El sorprenent canvi de look de Pablo Díaz després de guanyar el pot de ‘Pasapalabra’

El concursant va complir una aposta que va anunciar si completava el Rosco

El sorprenent canvi de look de Pablo Díaz després de guanyar el pot de ‘Pasapalabra’
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Pablo Díaz s’ha convertit en un dels personatges del moment per la seva flamant victòria a ‘Pasapalabra’. El jove ha estat en el concurs més de 260 entregues i tant esforç estava posant per aconseguir el premi que mesos enrere va arribar a prometre que si ho feia es tenyiria el cabell. 

Notícies relacionades

Després de quedar-se a una paraula del pot en dotze ocasions, la passada setmana aconseguia emportar-se 1.828.000 € del programa. Al cap de pocs dies, el concursant va voler parlar de la seva promesa per explicar als seus seguidors si la faria. El tenerifenc va anunciar que estaria una nit en directe a Twitch en què si pujava 500 subscriptors es tenyiria el cabell. En tot aquell temps va poder xerrar amb els seus fidels i respondre alguns dubtes que li van plantejar.

Després de més de 17 hores en directe el concursant va poder veure com es complia el seu objectiu arribant fins a la tarda sense desconnectar. Pablo va decidir ser fidel a la seva promesa i amb l’ajuda d’una perruquera i de la seva nòvia Marta va acabar tenyint-se de blau davant l’atenta mirada dels seus seguidors a la plataforma de ‘streaming’ en la qual arrasa.

Temes:

Pasapalabra