Després de la docusèrie

La família d’Olga Moreno carrega contra Telecinco per «generar odi contra ella»

Els més pròxims a la concursant de ‘Supervivientes’ es plantegen prendre accions legals

La família d’Olga Moreno carrega contra Telecinco per «generar odi contra ella»
1
Es llegeix en minuts

Olga Moreno segueix el seu concurs a ‘Supervivientes’ aliena a gran part del que succeeix a Espanya. Mentrestant, la seva família ha volgut defensar la participant mitjançant un comunicat condemnant els atacs rebuts durant aquestes setmanes.

El despatx d’advocats de la família ha carregat contra Telecinco al denunciar que la docusèrie protagonitzada per Rocío Carrasco «ha generat odi a través de les xarxes socials, radicalitzant postures», cosa que podria ser un delicte tipificat als articles 510 i següents del Codi Penal. 

Notícies relacionades

El bufet ha volgut advertir que s’està estudiant «prendre les mesures legals que posin fi a la situació i que condueixin a la reparació dels danys i perjudicis patits, contra les productores, els seus col·laboradors, presentadors o qualsevol altre que a les xarxes socials injuriï, calumniï, difami la Sra. Raquel i la Sra. Olga Moreno Obrero o algun membre de la seva família».

En el comunicat també es defensa Raquel Moreno, germana de la concursant del ‘reality’ de Telecinco: «Ha sigut també injuriada i calumniada a les xarxes socials i altres mitjans, amb falses acusacions de frau fiscal, rebent de forma injusta dures crítiques, insults i faltes de respecte per defensar la seva germana Olga».