Ficada de pota a la xarxa

Carmen Calvo felicita els actors d’una funció i Sergio Peris Mencheta li treu els colors: «És un monòleg»

El compte de Twitter de la vicepresidenta va esborrar ràpidament el missatge després de la resposta de l’actor

Carmen Calvo felicita els actors d’una funció i Sergio Peris Mencheta li treu els colors: «És un monòleg»
1
Es llegeix en minuts

Carmen Calvo ha sigut objecte de burles a la xarxa per un tuit que va aparèixer en el seu perfil oficial. La vicepresidenta del Govern i ministra de Presidència publicava un missatge felicitant els «actors i actrius» d’una representació teatral que s’està portant a terme al Teatro Español. No obstant, la vicepresidenta o el seu equip devien desconèixer que només hi havia un únic actor en escena.

Notícies relacionades

«Formidable obra, fantàstica la interpretació de Juan Diego Botto i altres actors i actrius. Lorca, sempre Lorca. Teatro Español #CulturaSegura», tuitejava Calvo. Tot i que el missatge podria no haver tingut repercussió, el director de l’obra va respondre taxatiu el seu tuit: «És un monòleg, ministra».

Ràpidament, el compte de Twitter de la vicepresidenta va esborrar el missatge i ho va tornar a publicar, ja sense la ficada de pota en què es referia als altres actors i actrius que, al ser un monòleg interpretat per Juan Diego Botto, no existien. No obstant, ja era tard i les captures i les crítiques per recomanar un espectacle que no havia vist van començar a volar per la xarxa social.

Temes:

Carmen Calvo