Tancament de cicle

Gir radical a ‘La hora de La 1’: TVE prescindeix de Mónica López com a presentadora

La comunicadora no tornarà al magazín matinal de la cadena pública després de les seves vacances estivals

Gir radical a ‘La hora de La 1’: TVE prescindeix de Mónica López com a presentadora
1
Es llegeix en minuts

Els recents canvis a l’organigrama d’RTVE estan començant a afectar la programació. Mónica López conclou la seva etapa a ‘La hora de La 1’ després que la cadena pública li hagi comunicat que no en serà la presentadora en la temporada que ve, tot i que seguirà lligada a l’ens en un altra posició, segons adelanta el diari ‘El Mundo’.

Tal com informa el mitjà esmentat, la comunicadora va presentar aquest divendres el seu últim programa, i es va acomiadar dels seus companys a la redacció del magazín matinal de La 1, que estarà conduït per Igor Gómez al llarg d’aquesta temporada estival i mentre que la nova direcció de l’ens tanca el relleu de López i el canvi de l’actual format de l’espai, modificacions que es donaran a conèixer «en els pròxims dies».

Notícies relacionades

De moment, la corporació encara no ha decidit quin serà el format que tindrà la programació matinal la temporada vinent. De fet, segons l’esmentada informació, una de les propostes que s’han posat sobre la taula és la de recuperar l’antic model compost per un tàndem similar al que hi va haver amb ‘Los desayunos’ i ‘La mañana’.

EN ELABORACIÓ

Temes:

TVE