Tres últimes emissions de la temporada

Canvis de plans a ‘El hormiguero’: Antena 3 suprimeix les entregues de dimarts i dimecres per l’Eurocopa

El programa de Pablo Motos tornarà a evitar l’Eurocopa, marxant de vacances el pròxim 12 de juliol amb Carlos Cuevas i Anna del Castillo

Canvis de plans a ‘El hormiguero’: Antena 3 suprimeix les entregues de dimarts i dimecres per l’Eurocopa
1
Es llegeix en minuts

L’equip d’‘El hormiguero’ haurà d’esperar uns dies més per marxar de vacances. Malgrat que estava previst que acabés el pròxim dia 7, Antena 3 ha decidit suprimir les entregues dels pròxims dimarts i dimecres del programa, evitant així un possible enfrontament amb els partits de les semifinals d’Eurocopa.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, els dos últims episodis de la temporada del programa de Pablo Motos es traslladen a les següents, una cosa que ha posposat la data de tancament de temporada, que tindrà lloc el pròxim 12 de juliol després de rebre Anna Castillo i Carlos Cuevas, els últims convidats d’aquest curs.

Aquest canvi de plans arriba després que ‘El hormiguero’ aconseguís una gran dada amb Pablo Díaz després d’emportar-se el pot de ‘Pasapalabra’. L’espai de 7yAcción va aconseguir el seu màxim històric en quota de pantalla (24%), que amb la visita del músic va liderar i va congregar 2.970.000 espectadors de mitjana.