Després de complir un any concursant

Pablo Díaz guanya el pot de ‘Pasapalabra’ després de 260 programes: així ha sigut el moment

El músic diu adeu al concurs d’Antena 3 després de completar ‘El Rosco’ i emportar-se més de dos milions d’euros en total

Pablo Díaz guanya el pot de ‘Pasapalabra’ després de 260 programes: així ha sigut el moment

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts

Pablo Díaz ja forma part de la història de ‘Pasapalabra’ i de la televisió al nostre país. Després de complir un any des de la seva arribada com a participant, el concurs d’Antena 3 ha entregat aquesta nit el seu pot de 1.828.000 euros al músic després d’encertar correctament les 25 paraules que componien el seu mític ‘rosco’.

Notícies relacionades

Responent la paraula ‘Dux’ en la lletra X al ser preguntat pel nom que rep un príncep o un magistrat suprem en les repúbliques de Venècia i Gènova, el veterà concursant ha aconseguit emportar-se el primer premi important de l’actual etapa del format presentat per Roberto Leal, dient adeu amb més de 2.044.400 euros, quantitat conformada pels diners del pot i el que ha acumulat en els més de 260 programes que ha concursat.

Pablo Díaz ha comptat amb un gran matalàs de temps per enfrontar-se a ‘El Rosco’ de ‘Pasapalabra’. De fet, el tenerifenc va dominar de principi a final totes les proves prèvies, aconseguint un total de 91 segons per a la prova final del concurs d’Antena 3, 176 en total sumats als 85 fixos que automàtica atorga el programa.