A les 22:30 hores

‘Versión Española’ celebren aquesta nit l’orgull LGTBI amb l’emissió de ‘La llamada’ de Los Javis a La 2

Cayetana Guillén Cuervo rebrà els directors i Macarena García al plató de l’espai

‘Versión Española’ celebren aquesta nit l’orgull LGTBI amb l’emissió de ‘La llamada’ de Los Javis a La 2

RTVE

1
Es llegeix en minuts

La 2 de TVE emet aquesta nit, a les 22:30 hores, una nova entrega de ‘Versión Española’. En aquesta ocasió, l’espai presentat per Cayetana Guillén Cuervo se suma a la programació de RTVE dedicada a l’Orgull LGTBIQ+ 2021 amb ‘La llamada’, una pel·lícula escrita i dirigida per Javier Ambrossi i Javier García Calvo. Un relat d’iniciació de dues adolescents en plena crisi emocional interpretades per Macarena García i Anna Castillo.

En el col·loqui posterior moderat per Cayetana Guillén Cuervo, hi participen Javier Ambrossi, Javier Calvo (Els Javis) i l’actriu Macarena García.

Notícies relacionades

A ‘La llamada’, María i Susana (Macarena García i Anna Castillo) són dues noies de 17 anys que passen l’estiu a ‘La brújula’, un campament d’estiu regentat per dues monges molt peculiars, a les que donen vida Belén Cuesta i Gracia Olayo. Totes dues senten una gran admiració per l’electro-latino i la festa en general, cosa que no segueix les línies del campament. No obstant, un dia Déu s’apareix a María i això canviarà la vida de les dues joves.

‘La llamada’, participada per RTVE, va ser la posada de llarg de Javier Calvo i Javier Ambrossi, que van traslladar a la pantalla gran la seva pròpia obra de teatre. Un cant a l’amor propi i a l’aliè, un antídot per a la por.