¿Qui serà?

Pablo Motos avança que un «convidat sorpresa» acudirà la setmana vinent a ‘El hormiguero’

Per primera vegada en 15 anys, el presentador no va revelar la identitat d’un dels seus convidats

Pablo Motos avança que un «convidat sorpresa» acudirà la setmana vinent a ‘El hormiguero’
1
Es llegeix en minuts

’El hormiguero’ va tancar ahir a la nit una altra setmana més a Antena 3 revelant qui seran els famosos que passaran en els pròxims dies pel seu plató. Però en aquesta ocasió, el programa de Pablo Motos va voler jugar amb els seus espectadors al no revelar la identitat del convidat que hi acudirà dijous. 

«No ho puc dir. És un convidat sorpresa», va explicar el presentador, recordant que és «la primera vegada en 15 anys» que fan això. «És un convidat sorpresa per una cosa que no puc dir», va apuntar Motos. D’aquesta manera, va deixar els espectadors amb les ganes de saber de qui es tracta. 

L’humorista sí que va poder compartir amb la seva audiència els convidats que entrevistarà durant la nit de dilluns, dimarts i dimecres. L’encarregat d’inaugurar la setmana serà l’actor Antonio Dechent, que presentarà la seva nova pel·lícula ‘Hombre muerto no sabe vivir’

Notícies relacionades

Un dia més tard, el dimarts 29 de juny, arribarà el torn de Lolita i Elena Furiase. Les artistes parlaran de ‘Madres e hijas’, l’audiollibre per al qual han unit les seves veus i que pot escoltar-se en exclusiva a la plataforma Audible.

Dimecres a la nit es passarà per ‘El hormiguero’ Lola Indigo, que el pròxim 2 de juliol llança el seu nou disc: ’La niña’. Un àlbum inspirat en el pop dels anys 2000 que compta amb col·laboracions amb Khea o Mala Rodríguez, entre altres artistes.

Temes:

El hormiguero