Quarta temporada

Atresplayer Premium posa data a la tornada de ‘#Luimelia’ i revela les seves novetats

La plataforma digital d’Atresmedia estrenarà els nous capítols al juliol, però sense revelar el dia exacte

Atresplayer Premium posa data a la tornada de ‘#Luimelia’ i revela les seves novetats

ATRESPLAYER PREMIUM

2
Es llegeix en minuts

‘#Luimelia’ és una miqueta més a prop de tornar a Atresplayer Premium. Després de la gran acollida que van tenir les seves primeres entregues, la sèrie protagonitzada per Paula Usero i Carol Rovira tornarà a la plataforma de pagament d’Atresmedia el pròxim mes de juliol amb més capítols i de més durada, renovades trames, i la incorporació de nous personatges, tot i que sense revelar-ne el dia exacte.

La quarta temporada de ‘#Luimelia’, que també es podrà veure fora d’Espanya, comptarà amb vuit episodis de trenta minuts de durada en els quals la història d’amor de Luisita i Amelia continuarà evolucionant en l’època actual i ampliant universos. Per a això, la sèrie incorpora en el seu elenc Francesco Carril, Roi Méndez, Ariana Martínez i Javier Botet. També participaran en aquesta nova entrega els actors Joaquín Climent, Ana Labordeta, Carolina Rubio, Claudia Traisac, Ondina Maldonado, Cristina Gallego, Carolina Iglesias i Mariano Venancio, entre d’altres.

En aquesta quarta temporada, la ficció mantindrà al gruix d’actors que han participat en les anteriors entregues, entre els quals , Jonás Berami, Lucía Martín-Abello i Alba Gutiérrez, els personatges dels quals es consoliden com a fixos durant tota la temporada, en la qual també participaran Lena Fernández, Resu Morales, Carmen Losa, Itziar Miranda, Manu Baqueiro i Álvaro de Juana.

Montse García, Jordi Frades, Ignasi Serra, Borja Glez. Santaolalla i Diana Rojo són els productors executius de ‘#Luimelia’, amb Lucía Alonso-Allende en la coproducció executiva. La ficció està dirigida per Borja Glez. Santaolalla i Daniel Romero. La direcció de producció va a càrrec de Laura García Álvarez

Borja Glez. Santaolalla i Diana Rojo són els coordinadors al capdavant de l’equip de guionistes format per Eva Baeza, Ana Boyero, Aitor Santos i Ángel Turlán.

Així serà la quarta temporada de ‘#Luimelia’

Així serà la quarta temporada de ‘#Luimelia’Luisita i Amelia s’acaben de comprar un pis, però això no significa que la conversa sobre el matrimoni hagi quedat aparcada. Aquesta vegada semblen tenir-ho tot sota control, però un obstacle anomenat José Antonio està a punt de dinamitar els seus plans de vida. Arriba el moment d’improvisar i per a això compten amb l’ajuda dels seus amics Sergi i Ana.

  

Notícies relacionades

Per la seva part, María s’ha instal·lat a casa dels seus pares, mentre Nacho i Marina han seguit endavant amb la seva relació, plantejant-se alguna cosa més que un futur junts.

D’aquesta manera tan singular, la vida d’aquestes noies comença a transcórrer fora de l’esperat, allunyades dels idíl·lics plans que havien imaginat. Luisita s’esforçarà per aconseguir una bona feina amb què pagar les factures –i la hipoteca–, i Amelia haurà d’enfrontar-se a la seva pròpia família donant la notícia i fent el possible per sobreviure al caos que últimament governa les seves vides.