Per una frase

’El programa d’AR’ dispara contra ‘Supervivientes’ en defensa d’Olga Moreno: «No va ser oportú»

Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana han mostrat el seu malestar pel que va passar a la gala d’ahir a la nit

’El programa d’AR’ dispara contra ‘Supervivientes’ en defensa d’Olga Moreno: «No va ser oportú»
1
Es llegeix en minuts
Sergio López Merillas

Els espectadors de ‘Supervivientes’ van ser testimonis d’un curiós ‘crossover’ durant la nit d’ahir. Els concursants van haver d’enfrontar-se a un joc en el qual havien d’esbrinar quines dues frases havien dit els seus companys sobre ells a la seva esquena. De les cinc opcions disponibles tres eren falses, una cosa que la mateixa organització del programa va aprofitar per introduir unes declaracions de Rocío Carrasco sobre Olga Moreno

«No té cony, no en té». Aquesta va ser una de les frases que va haver de llegir la dona d’Antonio David Flores, la qual no havia sortit de la boca de cap dels habitants de l’illa. La seva veritable autora, Rocío Carrasco, la va pronunciar en una de les entregues del documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ mentre parlava d’Olga.

Aquest moment va provocar les rialles de molts espectadors a les xarxes socials, però sembla no haver fet cap gràcia entre els presentadors d’‘El programa de Ana Rosa’. Així ho ha manifestat aquest matí Joaquín Prat, que no ha ocultat el seu malestar amb els qui van idear aquesta situació.

Notícies relacionades

«Amb tots els meus respectes per als meus companys de Supervivientes, no veig oportuna la frase», ha dit el periodista mentre els col·laboradors analitzaven la gala d’ahir a la nit. La mateixa opinió tenia Ana Rosa Quintana, que s’ha sumat a les seves paraules: «Estan demanant que no barregis i estan barrejant ells»

Prat ha argumentat que, d’aquesta manera, s’estan ajuntant temes del concurs amb altres de l’exterior: «Una cosa és el que passa a fora i una altra el que passa a dins». «O cafè per a tothom o per a ningú», ha conclòs el copresentador.