A ‘El hormiguero’

Pablo Motos, després de la sortida de Sergio Ramos del Reial Madrid: «És un tema que m’afecta personalment»

El presentador d’Antena 3 li va dedicar unes carinyoses paraules a l’exjugador madridista

Pablo Motos, després de la sortida de Sergio Ramos del Reial Madrid: «És un tema que m’afecta personalment»
1
Es llegeix en minuts
Sergio López Merillas

Després de rebre la visita d’Anne Igartiburu al seu plató, Pablo Motos va donar pas aquest dijous a l’habitual tertúlia d’‘El hormiguero’ per compartir la seva opinió sobre un dels assumptes més destacats del dia: la sortida de Sergio Ramos del Reial Madrid. El presentador d’Antena 3 va reconèixer que és un tema que li toca molt de prop, a causa de l’estreta relació d’amistat que manté amb el futbolista. 

«És un tema que m’afecta personalment, perquè com molta gent sap, és un dels meus millors amics», va reconèixer Motos. Abans de donar pas als seus companys, el presentador va voler dedicar-li unes paraules a Ramos: «Em vull quedar a gust. És una pena que la majoria de la gent només conegui el Sergio del camp, perquè és molt millor encara com a amic». 

Notícies relacionades

Generós, noble, lleial, intel·ligent i divertit van ser alguns dels adjectius que va utilitzar el presentador per definir el ja exjugador madridista: «L’admiro moltíssim, són moments complicats». «De tota la gent que he conegut a la meva vida, mai he vist ningú amb una ment tan guanyadora com la de Sergio», va afirmar el comunicador. 

D’altra banda, va insistir que Ramos està actualment «en la seva millor forma física». «Quedem un cap de setmana per fer esport i un altre per a fer marranades amb la xocolata amb xurros, però Sergio és un portent», va comentar el rostre d’Atresmedia, responent als qui desmereixen l’esportista per la seva edat: «De vegades diuen que ja té 35 anys, però ell se n’anirà a un altre equip i veurem el que passa i el que guanya». «T’estimo molt, Sergio», va finalitzar Motos. 

Temes:

El hormiguero