El presentador respon a Mariñas

Jorge Javier es pronuncia sobre la seva suposada «guerra» amb Carlota Corredera

El conductor de ‘Sálvame’ torna a negar qualsevol tipus de mal rotllo amb la seva companya

Jorge Javier es pronuncia sobre la seva suposada «guerra» amb Carlota Corredera
1
Es llegeix en minuts

Després dels comentaris que tornaven a apuntar a una mala relació amb Carlota Corredera, Jorge Javier Vázquez ha volgut deixar clar que la suposada «guerra» no té res de veritat. Va ser el periodista Jesús Mariñas el qui va afirmar que entre els dos presentadors de ‘Sálvame’ hi ha un conflicte que esclataria a l’estiu i que «donarà molt joc».

«M’expliquen que Jorge Javier va ser culpable en la possible i molt esperada baralla entre directors. Va ser conflicte professional i personal, no hi havia manera de salvar-ho», va explicar el periodista veterà.

«M’assabento gràcies a un article de Jesús Mariñas que Carlota Corredera i jo estem en guerra», comença la resposta al seu blog de ‘Lecturas’ el presentador, que afegeix que ni tan sols ha trucat al periodista per desmentir-li les seves paraules: «La notícia em produeix una fredor tan gran».

Notícies relacionades

«Mariñas afirma que aquesta guerra pot ser motiu de distracció estiuenca per als espectadors. Pobre. Si fos així no marxaríem cap dels dos de vacances per no perdre posicions, però tant ella com jo estem desitjant marxar», expressa.

«Tant a la Carlota com a mi ens situa en un lloc de privilegi perquè aquestes rivalitats contribueixen a forjar llegendes i, si et dediques a aquesta professió, millor fer parlar que provocar silenci», ironitza el conductor.