Torna als quiròfans

María Patiño se sotmet a l’operació d’estètica definitiva: així és la seva remodelació 360

La presentadora de ‘Socialité’ s’ha fet una intervenció per eliminar cúmuls de greix a l’abdomen i aconseguir la coneguda com a cintura de vespa

María Patiño se sotmet a l’operació d’estètica definitiva: així és la seva remodelació 360
1
Es llegeix en minuts

María Patiño s’ha convertit en una habitual de les intervencions estètiques per combatre el pas del temps. Feia diverses setmanes que la presentadora de ‘Socialité’ anunciava que s’havia sotmès a una nova intervenció de la qual més endavant donaria tots els detalls. 

Ara, la televisiva periodista ha explicat que fa dos mesos va acudir a Clínicas Diego de León per fer-se una Lipo VASER, amb l’objectiu de fer-se una remodelació corporal 360 en alta definició, una tècnica que s’utilitza tant per extreure greix corporal com per definir, tonificar i reafirmar la pell, i aconseguir així la coneguda com a cintura de vespa.

Concretament, ara s’ha sotmès a una cirurgia mínimament invasiva a l’abdomen per eliminar els petits cúmuls de greix que se li han anat acumulant amb el pas del temps i que no desapareixien ni amb entrenaments específics al gimnàs i portant una dieta saludable. 

Amb aquesta innovadora operació, María Patiño ha aconseguit eliminar l’aspecte arrodonit que tenia la seva panxa: «No estava contenta amb la zona de l’abdomen, malgrat que faig exercici de manera regular. Volia remodelar l’abdomen, la cintura i la part de darrere de l’esquena, i obtenir un resultat natural», comenta. 

Sobre l’operació, assegura que tot va anar bé i no va tenir cap tipus de problema: «Va ser una intervenció amb anestèsia però senzilla. A les quatre hores me’n vaig anar a casa i cinc dies després ja estava presentant ‘Socialité». No vaig tenir cap molèstia en el postoperatori i als 15 dies ja podia fer una mica d’esport. Dos mesos després, el resultat és molt satisfactori».

Notícies relacionades

Fa menys d’un any, María Patiño ja es va realitzar una intervenció d’estètica al mateix centre per suavitzar la zona de les ulleres, així com altres operacions en pit i cara en anys anteriors. 

Tan satisfeta va quedar amb les seves anteriors experiències, que ara ha fet el pas de remodelar-se la part del mig del cos i donar tots els detalls de la seva nova operació als seus seguidors a les xarxes socials.