Dona un cop de mà a Ayuso

Ana Rosa: «És un marro per al Rei firmar els indults després del missatge que va donar el 3 d’octubre»

La presentadora ha aprofitat per defensar les polèmiques declaracions de la presidenta de la Comunitat de Madrid

Ana Rosa: «És un marro per al Rei firmar els indults després del missatge que va donar el 3 d’octubre»
1
Es llegeix en minuts

‘El Programa de Ana Rosa’ ha debatut avui sobre el polèmic cas de la firma dels indults als polítics condemnats pel procés. L’espai ha parlat de les polèmiques declaracions d’Isabel Díaz Ayuso «¿Què farà el Rei d’Espanya a partir d’ara? ¿Firmarà aquests indults? ¿El faran còmplice d’això?».

Un dels col·laboradors de l’espai ha recordat quan l’any 2005, amb la situació d’acceptar el matrimoni homosexual, el Rei va haver de recordar que no pot intervenir en el tema, no com va fer el Rei de Bèlgica. «El Rei espanyol té molt poc marge polític», afirmava Ana Rosa.

Notícies relacionades

«Rufián i Ayuso saben que el Rei ha de firmar perquè constitucionalment ha de firmar», va expressar la presentadora, que va afegir: «Una altra cosa és el que pensi o no pensi». Ana Rosa opina que «és un marro» per al Rei firmar els indults «després del missatge que va donar el 3 d’octubre». La conductora va aprofitar per donar un cop de mà a la presidenta de la Comunitat de Madrid: «Això és el que diu Ayuso».

No obstant, a la taula no opinaven de la mateixa manera que la presentadora i un dels col·laboradors considerava que no han sigut justes les paraules de la presidenta de la Comunitat de Madrid sobre les responsabilitats del monarca. «Crec que ho ha deixat clar i que ho sabem tots, que ell no pot opinar», concloïa la conductora.