No s’ho creu

Ana Rosa, estupefacta davant la breu trobada de Sánchez amb Biden: «El que no es pot és mentir»

La presentadora ha tornat a carregar contra el Govern per intentar enganyar la premsa

Ana Rosa, estupefacta davant la breu trobada de Sánchez amb Biden: «El que no es pot és mentir»
1
Es llegeix en minuts

‘El programa de Ana Rosa’ ha parlat avui a la seva taula política de la breu trobada que Pedro Sánchez va tenir amb Joe Biden als passadissos de la cimera de l’OTAN durant 50 segons que ha sigut catalogat com a ‘reunió’ pel Govern. La presentadora ha tornat a mostrar-se crítica amb l’Executiu i no ha ocultat la seva estupefacció amb la «reunió» que deixa «en mal lloc a Espanya».

Després d’escoltar les declaracions de la ministra d’exteriors, Ana Rosa es pronunciava: «Perdona’m, ministra, això no és cap reunió internacional, no hi va haver conversa, va ser un monòleg». «És que Biden ni el va mirar, només per dir-li ‘bé, xaval, adeu’... i un assistent de Biden intentat separar-lo», expressava la presentadora.

Notícies relacionades

Un dels tertulians s’unia a les crítica d’Ana Rosa: «Estan obsessionats amb la foto amb Biden, perquè no han parlat amb ell en aquests mesos i ens venen la cimera del mil·lenni, és absurd». La periodista remarcava llavors les «tres notes de la secretaria d’informació els dies previs» i apuntava: «Els mitjans que s’han fet ressò estaran dient ‘vaja la que m’heu muntat’.

«La sortida de Pedro Sánchez de la foto a la seva recerca, és que és tot... ¡no es pot abordar!», es queixava novament la conductora, molt crítica amb Sánchez pel seu afany d’aconseguir la foto amb el president nord-americà: «Venen fum permanentment». «Nosaltres vam estar amb un representant nord-americà, ell va parlar a veure si es pot aconseguir una foto perquè el que demana el govern és una foto, i el que ens han venut és una entrevista, una conversa, una trobada... ¡el que no es pot és mentir!», concloïa.