A ‘Conexión Honduras’

Anabel i Sylvia Pantoja es veuen les cares i protagonitzen un fort enfrontament: «¡L’enveja la tens tu!»

Les parentes van coincidir al plató del ‘reality’, on van mantenir una acalorada discussió

Anabel i Sylvia Pantoja es veuen les cares i protagonitzen un fort enfrontament: «¡L’enveja la tens tu!»
1
Es llegeix en minuts

Sylvia Pantoja ja ha aterrat a Espanya després de la seva expulsió de ‘Supervivientes’. La polèmica concursant va arribar al plató de ‘Conexión Honduras’ fent balanç de la seva mala relació amb Lara Sajén: «Aquesta senyora ha jugat amb mi tot el concurs per fer-se un concurs de protagonista, i per cert, ¿on li heu fet el càsting?».

Al plató hi havia Anabel Pantoja, neboda de la cançonetista i parent seva, que no va dubtar a replicar: «Doncs deu haver fet el mateix càsting que t’han fet a tu, ¡jo flipo!». «Si et sembla un personatge digue-l’hi al director del càsting, perquè deu estar content amb el comentari que has fet», va afegir la col·laboradora.

Notícies relacionades

Va ser llavors quan el conflicte es va traslladar de l’illa al plató. El programa va recordar els comentaris que Anabel havia fet de Sylvia mentre ella estava concursant. Entre altres perles, Anabel deia que Sylvia era envejosa i es burlava que hagués hagut d’anar-se’n a un altre país a dedicar-se a la música.

«Estic una miqueta farta de la paraula ‘envejosa’. ¿Enveja de què? Faré que em pugi una miqueta l’ego, que també toca ja que el tingui. ¿Enveja de cara? ¿Enveja de cos? ¿Enveja de veu? ¿Enveja de què? Jo l’enveja no la conec, potser l’enveja la tens tu», va replicar Sylvia movent els malucs i presumint de tipus. «¿Jo de tu? ¿Es pot ser millor cantant que quan et va tocar allò de les cançons no et sabies ni la lletra de les teves? ¡Et saps les de la teva cosina i no les teves pròpies, visca la cantant!», va respondre Anabel, que va afegir a veus: «El físic no ho és tot, l’important és l’interior».