Per la seva actitud en un joc

Lara Álvarez esbronca Tom a ‘Supervivientes’: «Heu de jugar de manera neta»

El concursant va rebre una reprimenda per donar-li una puntada de peu a Omar Sánchez durant la semifinal del joc de líder

Lara Álvarez esbronca Tom a ‘Supervivientes’: «Heu de jugar de manera neta»
1
Es llegeix en minuts

Els concursants de ‘Supervivientes 2021’ van disputar aquest dimarts, 8 de juny, una semifinal del joc de líder que no va estar exempta de polèmica. Durant el transcurs de la gala ‘Tierra de nadie’, Lara Álvarez va esbroncar Tom Brusse per la seva qüestionable estratègia per alçar-se amb la victòria.

Els nàufrags havien de mantenir l’equilibri sobre una plataforma situada a pocs metres de l’aigua, amb l’única ajuda d’una corda. Tot i que tots ells podien enginyar-se-les per desestabilitzar els seus contrincants, Tom va anar un pas més enllà i li va clavar una puntada de peu a Omar Sánchez, provocant que aquest caigués al mar. 

«Això no està permès. Baixa, Tom,» va dir immediatament Lara mentre el nòvio d’Anabel Pantoja es queixava: «¡Això no es pot fer!». Per aclarir el que havia passat, la presentadora va explicar que l’organització del ‘reality’ revisaria les imatges de la prova: «Prendran una decisió. Estem aquí per fer les coses el millor possible». 

El concursant marroquí va mirar de justificar la seva puntada de peu, però Lara li va recordar que això no estava permès: «Una cosa és divertir-se, moure el tronc, i una altra cosa és donar-li una puntada de peu al teu company». «Està gravat, les normes les posem nosaltres», va apuntar l’asturiana abans de criticar l’actitud de Tom: «Quan se us donen unes normes, és perquè jugueu de manera neta». 

Notícies relacionades

«Una cosa és l’estratègia, pots moure el tronc, però no pots empènyer el teu company», va insistir Lara davant el supervivent, que continuava sense entendre el motiu de la seva desqualificació. Finalment, l’organització del programa va prendre la decisió de repetir el joc sense Tom i sense Melyssa, que ja havia caigut a l’aigua abans que la seva exparella empenyés Omar. 

La resolució d’aquest conflicte no va passar desapercebuda a les xarxes socials. Tot i que molts espectadors van estar d’acord amb la desqualificació de Tom per incomplir les regles del joc, van recordar que Olga Moreno tampoc va respectar les instruccions del programa a la prova de la nòria que va disputar fa unes setmanes contra Melyssa. No obstant, en aquella ocasió, no hi va haver cap tipus de represàlia per a la supervivent.