Defensa Ayuso i Almeida

Tamara Falcó, rotunda a ‘El Hormiguero’: «Estic molt contenta de ser de dretes»

La col·laboradora va tornar al programa defensant la gestió dels líders de Madrid

Tamara Falcó, rotunda a ‘El Hormiguero’: «Estic molt contenta de ser de dretes»
1
Es llegeix en minuts

‘El Hormiguero’ va tornar a fer ahir la seva tertúlia d’actualitat amb Juan del Val, Nuria Roca, Cristina Pardo i Tamara Falcó, que va tornar ahir després de dues setmanes absent. La col·laboradora, que recentment ha incendiat Instagram amb una fotografia amb Isabel Díaz Ayuso, va tornar a deixar clara la seva postura política quan van debatre sobre la polèmica pujada de la factura de la llum.

«Aquest Govern ha perdut la referència del que és ser d’esquerres, que és la igualtat d’oportunitats i la lluita de classes, on hi ha moltes coses a fer», va començar criticant Del Val, que afegia: «Estan en coses d’ecologies barates, recomanar no consumir refrescos amb sucre, parlen del 2050... Mentre les cues de la gana no donen abast».

Notícies relacionades

«És un Govern d’eslògans. I això no és ser d’esquerres. L’esquerra s’hauria de replantejar què és ser d’esquerres», va expressar Del Val davant l’atònita mirada de Falcó, que no va dubtar a plantejar els seus dubtes: «M’he quedat tocada perquè, segons el que has dit, ser d’esquerres és tot el bo. ¿Què és ser de dretes?».

El periodista va intentar explicar les seves paraules: «L’esquerra s’està oblidant de lluitar per la gent que té menys amb eslògans barats, coses que tenen menys importància. Per això dic que aquest Govern no és d’esquerres». Tamara va treure la cara per la dreta: «Jo penso en els líders que tenim a Madrid i en el que han fet per la gent menys afavorida, i jo estic molt contenta de ser de dretes». El seu comentari va provocar un aplaudiment tímid entre els allà presents.

Temes:

El hormiguero