A ‘Ana Rosa’

Tensió entre Joaquín Prat i Rocío Flores per unes paraules d’Olga: «És profundament irresponsable»

El presentador i la col·laboradora han tingut una petita topada després d’unes polèmiques declaracions de la concursant de ‘Supervivientes’

Tensió entre Joaquín Prat i Rocío Flores per unes paraules d’Olga: «És profundament irresponsable»
1
Es llegeix en minuts

Olga Moreno torna a estar en el focus mediàtic per les seves últimes declaracions a ‘Supervivientes’, les quals han sigut interpretades per molts espectadors com una nova provocació a Rocío Carrasco. «Quan surti d’aquí vull batejar el nen (David Flores) i la Lola. Em ve molt de gust batejar-lo», va confessar la participant en una conversa amb Lara Sajen. 

Aquestes paraules han fet parlar molt i han sigut analitzades per ‘El programa de Ana Rosa’, on aquest matí ha acudit Rocío Flores. La filla d’Antonio David i Rocío Carrasco ha protagonitzat un moment carregat de tensió amb Joaquín Prat després que aquest compartís la seva opinió sobre les declaracions d’Olga. 

«Dir que vol batejar el nen i donar el nom de tots els padrins em sembla profundament irresponsable», va assegurar el copresentador del magazín matinal. En aquell instant, el rostre de la col·laboradora va canviar per complet i li va llançar una pregunta: «¿Per què?». 

Notícies relacionades

«Perquè alguna cosa haurà de dir la vostra mare, ¿no?», va replicar Prat. Un punt de vista que, com era d’esperar, Rocío no comparteix en absolut: «Et recordo que em vaig batejar amb 15 anys i la meva mare no va aparèixer». «Ella ho sabia, no hauria de dir-ho però ho dic perquè estic cansada de declaracions d’aquest tipus», va apuntar. 

Rocío va afegir que serà el seu germà que decideixi si vol batejar-se: «Sempre hem sigut persones religioses. Els padrins estaven estipulats des que érem petits, estic cansada que es recalqui sempre el mateix. Em vaig batejar amb 15 anys i la meva mare no va aparèixer». «¿David vol que en el bateig hi hagi la seva mare?», va preguntar el periodista, una cosa que ella no va saber respondre amb certesa: «Imagino que sí».