Es mulla

Pablo Díaz (‘Pasapalabra’) revela què va fer amb el seu vot a les eleccions de Madrid

El concursant del programa d’Antena 3 ha parlat en una entrevista sobre les seves inclinacions polítiques

Pablo Díaz (‘Pasapalabra’) revela què va fer amb el seu vot a les eleccions de Madrid
1
Es llegeix en minuts

Pablo Díaz continua fent història com a concursant de ‘Pasapalabra’, on ja acumula 195.000 euros després d’haver-se enfrontat a més de 230 ‘roscos’ l’últim any. El tenerifenc, que no cessa en el seu afany d’alçar-se amb l’anhelat pot, ha concedit una entrevista en la qual valora el seu pas pel programa d’Antena 3 i en la qual, a més, parla sense embuts sobre les seves inclinacions polítiques

Al canal de Twitch d’Act2ality, Pablo va revelar el que va fer amb el seu vot en les eleccions a la Comunitat de Madrid del passat 4 de maig. «No he votat. O sigui, m’he abstingut», va reconèixer després que l’entrevistadora li preguntés per aquest assumpte. El violinista va donar més detalls sobre el motiu pel qual va decidir abstenir-se: «Si soc sincer, no crec que hi hagi cap partit que representi la meva ideologia política. Et juro que, en aquest sentit, seria abstenció activa». 

Notícies relacionades

No obstant, va matisar a quin partit hauria votat en el cas que hagués de decantar-se per un d’ells: «Tenint en compte com han sigut les últimes eleccions a Madrid, i tenint en compte que sé el que no vull que governi... Probablement hauria votat el PSOE perquè no governés Vox». Això sí, va deixar clar que ho hagués fet «a desgana total perquè no voldria votar aquest partit». 

«Pensava que Ayuso tindria menys representació i que hi havia un perill real que Vox tingués més presència», va reconèixer Pablo, que no es penedeix del seu vot: «Sense tenir en compte això, em reafirmo en el que he fet»

Temes:

Pasapalabra