Exclusiva YOTELE

Mediaset prepara un nou i sorprenent programa presentat per Nagore Robles

La col·laboradora es posarà al capdavant d’un debat dinàmic i molt canyer sobre els temes més desenfadats de l’actualitat social la matinada de dijous a divendres

Mediaset prepara un nou i sorprenent programa presentat per Nagore Robles
1
Es llegeix en minuts

Fa diversos dies que Nagore Robles prepara l’estrena imminent del seu primer programa propi com a presentadora a Mediaset, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

La fins ara col·laboradora de debats de ‘realities’ com ‘Gran hermano VIP’ o ‘Supervivientes’ es posarà al capdavant d’un debat molt dinàmic i canyer sobre els temes més desenfadats de l’actualitat social.

Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal en exclusiva, el nou espai s’emetrà en directe la matinada de dijous a divendres, aproximadament entre les 2:00 i les 3:00 hores. L’estrena podria ser aquesta mateixa setmana.

La gran novetat d’aquest nou format, que estarà produït per Bulldog TV, és que només es podrà veure a través de la plataforma de pagament Mitele Plus, al catàleg d’entreteniment del qual es compta ja amb el ‘reality’ ‘Sol@s’.

Notícies relacionades

Al principi, les cares més conegudes de les tertúlies de Mediaset no seran col·laboradors en el nou programa, si bé no es descarta la participació de rostres que no siguin fixos de cap programa, als quals podrien afegir-se persones rellevants de les xarxes socials.

Nagore Robles es posarà al capdavant d’aquesta nova aposta després d’haver-se encarregat de presentar ‘Mujeres y hombres y viceversa’ durant la baixa per maternitat de Toñi Moreno, llavors titular del ‘dating show’.