Allau de crítiques

Rocío Flores utilitza la seva germana per promocionar una acadèmia i comet un tremend error ortogràfic

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ va compartir una sèrie de vídeos de publicitat que es van viralitzar acompanyats de comentaris negatius

Rocío Flores utilitza la seva germana per promocionar una acadèmia i comet un tremend error ortogràfic
1
Es llegeix en minuts

Rocío Flores és una de les cares televisives que més crítiques està rebent en les últimes setmanes després de l’emissió de ’Rocío: contar la verdad per seguir viva’. La col·laboradora ha sigut novament objectiu de multitud de comentaris negatius per haver publicitat una acadèmia a les xarxes socials aprofitant la imatge de la seva germana petita i, al mateix vídeo, cometre una falta d’ortografia forassenyada.

Notícies relacionades

La filla de Rocío Carrasco va anunciar una acadèmia ‘online’ d’idiomes i va voler aprofitar la imatge de la seva germana Lola, menor d’edat, per fer la publicitat en un vídeo d’Instagram: «Mireu-la, que me la menjo, fent la seva primera classe d’anglès ‘online’», comentava de fons.

Després d’explicar dades de l’escola en qüestió afegia diverses frases redactades en les quals va realitzar una tremenda falta d’ortografia que no va passar desapercebuda entre els seus seguidors: va escriure ‘flexivilitat horària’ en lloc de ‘flexibilitat horària’. Les crítiques no van tardar a arribar a la tertuliana d’‘El programa de Ana Rosa’ a les seves xarxes socials.