Llista completa

’Leonardo’ amb Carlos Cuevas i ‘Solos’, principals estrenes de Prime Video al juny

La producció de RAI, France Televisions, ZDF i RTVE arribarà a la plataforma el pròxim 11 de juny

’Leonardo’ amb Carlos Cuevas i ‘Solos’, principals estrenes de Prime Video al juny

AMAZON PRIME VIDEO

3
Es llegeix en minuts

El juny arriba a Amazon Prime Vídeo amb una allau d’estrenes i tornada. Una dels més destacats és la de ’Leonardo’, la superproducció que explora els secrets i drames darrere del genial artista italià fruit de l’aliança de les radiotelevisions públiques europees RAI, France Télévisions i ZDF, amb la producció associada de RTVE, que arribarà el pròxim divendres 11 de juny.

La sèrie explica la història de Da Vinci a través del seu art, dissenys i invencions. La sèrie utilitzarà vuit de les seves principals obres, creades en moments clau de la seva vida, per explicar la història de l’home i del geni. Des de la ‘Mona Lisa’ i el seu enigmàtic somriure fins al místic simbolisme de ‘L’últim sopar’.

Els espectadors descobriran com Leonardo da Vinci es va anar convertint en un geni incomparable, el treball del qual va trencar les regles de l’ordre establert. La seva inesgotable curiositat voletejava entorn de les arts, les ciències o la tecnologia, moguda per la seva profunda set de coneixement i ferma determinació per descobrir els misteris del món que l’envoltava.

Aidan Turner es ficarà a la pell del pintor; Giancarlo Giannini serà el seu mestre Andrea del Verrocchio, i Matilda De Angelis donarà vida a Caterina de Cremona, la seva misteriosa musa i gran amiga. Completen el repartiment Freddie Highmore com Stefano Giraldi, jove investigador de Podestà encarregat de resoldre el misteri central de la història; l’espanyol Carlos Cuevas (‘Cuéntame como pasó’, ‘Sin límites’, ‘Merlí) interpretarà el paper de Salaì, aprenent i amic de confiança de Leonardo; i James D’Arcy serà Ludovico Sforza, duc de Milà.

’Solos’ – estrena – 25 de juny

Una altra de les estrenes destacades de Prime Vídeo aquest mes de juny és ‘Solos’. La ficció explora les veritats més estranyes, boniques, esquinçadores, hilarants i meravelloses del que significa ser humà. Tracta el nostre present i futur posant de manifest que, fins i tot en els nostres moments més aïllats, tots estem connectats a través de l’experiència humana.

‘Seve’ – estrena – 4 de juny

’Seve’, la pel·lícula documental Amazon Exclusive sobre la vida de Severino Ballesteros, l’esportista va arribar a ser millor jugador de golf del món, vencedor a cinc «majors» i un ídol de masses més enllà de l’esport. Va començar jugant a la platja i colant-se de nen al camp de golf del seu petit poble i, des d’allà, res el va frenar fins a arribar a dalt de tot. Però Seve no només ho va ser tot en el golf: lluitador incansable, es va enfrontar amb els poders establerts en tots els àmbits, gairebé sempre va ser fidel a si mateix, va tenir triomfs i derrotes... per acabar patint en molts aspectes, sobretot al final de la seva vida.

 

Notícies relacionades

Un documental en què han participat els grans del golf que es van enfrontar a Seve: Jack Nicklaus, Gary Player o Greg Norman, entre d’altres; el jugador que va formar amb Seve la millor parella de la Ryder Cup, Txema Olazábal; àrbitres, periodistes i directius. I també els seus germans, que coneixen millor que ningú qui va ser Severiano Ballesteros. Seve és una producció de Par Producciones (prèviament Cuerdos de Atar) i s’estrenarà a Amazon Prime Vídeo a Espanya el pròxim 4 de juny.

’Dom’ – Estrena – 4 de juny

’Dom’ explica la història del Victor, un jove clavadista que, per un gir del destí, es converteix en un agent d’intel·ligència militar que adopta la guerra contra les drogues com la seva missió a la vida. Amb el pas dels anys, s’enfronta a la desil·lusió d’una guerra interminable i veu com el seu propi fill, Pedro, sucumbeix a l’enemic contra qui va lluitar incansablement: la cocaïna. El Pedro es converteix en un addicte i en un dels delinqüents més buscats de Rio de Janeiro: Pedro Dom.

Altres estrenes

  • 1 de juny: ’The Blacklist’ (Temporada 1-7), ‘Rent’, ‘S.W.A.T: Los hombres de Harrelson’ (Temporada 1-3), ‘Abismo’

  • 3 de juny: ’Green Blood’

  • 11 de juny: ’Latin Flow’, ‘La granja de Clarkson’

  • 15 de juny: ’Synchronic: Los Límites del tiempo’

  • 18 de juny: ’Digimon Adventure: Last evolution Kizuna’

  • 20 de juny: ’El cuento de la criada’ (Temporada 3), ‘The Walking Dead: World Beyond’

  • 25 de juny: ’Bosch’ (Temporada 7), ‘Last Christmas’, ‘September Mornings – Mañanas de Septiembre’