A ‘Supervivientes’

Rocío Flores carrega contra els detractors d’Olga Moreno: «Ara no interessa que parli»

La concursant ha tornat a parlar sobre la família Flores en el ‘reality show’ de Telecinco

Rocío Flores carrega contra els detractors d’Olga Moreno: «Ara no interessa que parli»
1
Es llegeix en minuts

Fa uns dies, Olga Moreno es mostrava penedida per haver parlat sobre la família Flores a ‘Supervivientes’. No obstant, la concursant ho ha tornat a fer. La gala ‘Tierra de nadie’, presentada per Carlos Sobera a Cuatro, va mostrar ahir a la nit unes noves imatges en les quals la parella d’Antonio David Flores se sincera amb els seus companys.

«Quan vaig veure les imatges del que havia parlat vaig pensar que em matarien. Però també és bo desfogar-se», comentava l'Olga en una conversa amb Sylvia Pantoja. D’altra banda, insistia que a Rocío «li han fet falta» abraçades seves: «Ella m’estima per estar tan pendent del seu germà. Però podria haver estat més pendent d’ella». «En les dues famílies, tant els Flores com els Moreno, som molt forts», afirmava. 

Rocío Flores escoltava aquestes paraules des del plató, on va haver de tornar a compartir les seves impressions. En aquesta ocasió, la filla de Rocío Carrasco va voler enviar un missatge als detractors de l’Olga: «Aprofitaré aquest vídeo per explicar una cosa. No sé quantes vegades ho he fet, però em fa la sensació que no es vol entendre. A veure si avui per fi s’entén». 

Notícies relacionades

«L’Olga no m’ha de demanar perdó ni moltíssim menys. Sempre he entès que cadascun de nosaltres tres, perquè som tres germans, hem tingut les nostres necessitats», explicava la col·laboradora abans d’esclatar: «M’encantaria que les persones que critiquen l’Olga per parlar de la seva vida, de la qual formo part, se n’haguessin anat a l’illa amb les seves mateixes circumstàncies». 

«Si l’Olga hagués anat al concurs l’any passat i tot això no estigués passant, els mateixos que l’estan lapidant estarien picant de mans amb les orelles per escoltar les seves vivències. El que passa és que ara no interessa», va afegir Rocío, que considera «molt injust que no se l’estigui jutjant com una gran concursant».