Visita Antena 3

María Teresa Campos, sobre Ana Rosa a ‘El hormiguero’: «Veig el principi del seu programa, després canvio de cadena»

La presentadora va canviar per una nit de cadena i va anar com a convidada al programa de Pablo Motos

María Teresa Campos, sobre Ana Rosa a ‘El hormiguero’: «Veig el principi del seu programa, després canvio de cadena»
1
Es llegeix en minuts

María Teresa Campos va tornar aquest dimarts a Antena 3 per xerrar amb Pablo Motos a ‘El hormiguero’. La comunicadora veterana, que segueix a l’espera que Telecinco reprengui les emissions de ‘La Campos móvil’, es va passar per una nit a la competència i va parlar de la seva companya de cadena, Ana Rosa Quintana

El nom de la periodista va sortir quan Campos va detallar la seva rutina matinal. Segons va explicar, els seus matins comencen amb uns exercicis de respiració i amb els informatius de les 07:00 i les 08:00 hores. «No em preguntis de quina cadena, perquè no és la teva», li va dir entre rialles a Motos. Però el que més va cridar l’atenció va ser el que va dir a continuació: «Després d’això, canvio de cadena i esmorzo»

Unes paraules que no van passar desapercebudes per al presentador: «Si canvies de cadena... ¿deixes de veure la teva cadena al matí? ¿No veus l’Ana Rosa?». María Teresa va reconèixer llavors que només veu «el principi» del programa: «És formidable i a ella no se l’ha de valorar, perquè ja està supervalorada. Són persones que tenen un nom i el tindran sempre, tota l’estona que vulguin ser a la televisió». 

Notícies relacionades

D’altra banda, la convidada va revelar una anècdota relacionada amb la ‘reina dels matins’: «Fa uns anys em va dir que tenia clar que, amb l’edat que té ara, ja no estaria a la televisió». «A nosaltres ens retira el públic», va apuntar María Teresa, que, en aquest sentit, va assenyalar que «la gent és lliure de veure el que vulgui». «En un moment els has agradat i demà els deixes d’agradar. Això és així», va reflexionar. 

María Teresa Campos confia que Telecinco recuperi pròximament el programa ‘La Campos móvil’, la primera entrega del qual, amb Isabel Díaz Ayuso, va firmar un discret 12,6% sense arribar als 2 milions d’espectadors. «Vaig estrenar un programa, després va venir això de la Rocío i el van parar. Ara estic esperant que el tornin a posar en marxa. No ens quedarem amb el camió, amb els diners que val», va deixar caure la presentadora a ‘El hormiguero’. 

Temes:

El hormiguero