A ‘Conexión Honduras’

Agustín Bravo es converteix en el nou expulsat de ‘Supervivientes 2021’

L’audiència segueix apostant per Lola i Palito com habitants del ‘Desterrament’, fent que el presentador posi rumb a Espanya

Agustín Bravo es converteix en el nou expulsat de ‘Supervivientes 2021’

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts

Agustín Bravo posa punt final a la seva aventura com a concursant de ‘Supervivientes 2021’. Després de cinc setmanes i mitja als Cayos Cochinos, el presentador i locutor torna a Espanya després que fos el més votat per l’audiència per ser l’expulsat definitiu de Playa Destierro, deixant Lola i Palito Dominguín en l’esmentada localització una setmana més, tal com es va conèixer a la gala ‘Conexión Honduras’.

Malgrat que les línies es van tancar a la gala de dijous passat, el ‘reality’ va allargar la presència de l’expulsat de la palapa durant uns dies a Playa Destierro. De fet, a la tira diària, es pot veure Agustín Bravo, Lola i Palito intentar mantenir el foc després que arribés una forta tempesta d’aigua a la localització del format.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, Bravo s’acomiada del format de supervivència sense que hagi pogut convertir-se en un dels integrants del grup de concursants de ‘Supervivientes’. Durant el seu pas pel ‘reality’, el presentador i locutor ha format part del grup dels encallats, que posteriorment es va convertir en els lacais quan va arribar la unificació de tots els participants.

EN ELABORACIÓ.