Vídeo

Un bombardeig israelià interromp una connexió en directe d’‘Al rojo vivo’ amb Gaza

El terrabastall d’uns projectils s’ha colat durant la intervenció de Kayed Hammad al programa de La Sexta

Un bombardeig israelià interromp una connexió en directe d’‘Al rojo vivo’ amb Gaza
1
Es llegeix en minuts

Els espectadors d’‘Al rojo vivo’ han sigut testimonis aquest dilluns d’una impactant connexió en directe. Kayed Hammad, col·laborador del programa de La Sexta, explicava com s’estan vivint els bombardejos d’Israel sobre Gaza quan un fort terrabastall s’ha colat a la videotrucada. 

A causa del soroll dels projectils, el productor i traductor gazatí s’ha vist obligat a interrompre el seu relat. «¡Ara, ara! Segur que ho sent vostè», li deia a Ferreras. Després d’uns segons d’incertesa, ha reprès la conversa amb el presentador: «No sé si ha arribat a sentir el bombardeig». 

«¿Aquest és un d’aquests coets o bombardejos?», li va preguntar el periodista a Hammad, que va assegurar que «són els bombardejos que fan seguits per la zona». «Aquesta nit han entrat 200 avions en una zona com Gaza, que té 360 quilòmetres quadrats. Imagina’t com és la cosa», lamentava. 

Notícies relacionades

D’altra banda, el col·laborador ha parlat sobre els problemes que està tenint per mantenir la comunicació des de la zona: «Utilitzem bateries. Estic tota l’estona perdent la connexió, a l’última torre que van bombardejar hi havia la parabòlica que ens dona Internet. En aquesta guerra he canviat tres vegades de companyia, perquè eren destruïdes i se n’havia de buscar d’altres».

«Ningú es pot imaginar el que està passant aquí sense veure-ho», ha apuntat abans de finalitzar amb una reflexió: «Suposem que bombardegen terroristes. ¿I nosaltres què? ¿Els nens què?»

Temes:

La Sexta