Canvi d’idea

Un compte de fans d’Olga Moreno deixa de recolzar-la i defensa Rocío Carrasco: «Obriu els ulls»

El perfil d’Instagram ha recolzat la sevillana durant el seu pas per ‘Supervivientes 2021’

Un compte de fans d’Olga Moreno deixa de recolzar-la i defensa Rocío Carrasco: «Obriu els ulls»
1
Es llegeix en minuts

Les declaracions de Rocío Carrasco continuen deixant sense paraules a molts i cada vegada hi ha més gent la que la recolza. Després dels últims episodis de la docusèrie que protagonitza, un compte de fans d’Olga Moreno en la seva aventura a ‘Supervivientes 2021’ ha decidit donar suport a la filla de Rocío Jurado argumentant que ha obert els ulls.

Es tracta d’un perfil d’Instagram de més de 600 seguidors que ha defensat la concursant fermament, però que ha canviat d’opinió sobre ella: «Em veig obligada a esborrar aquest compte, ja que no puc defensar una persona que és còmplice de tot el que s’està dient amb proves. Rocío, jo sí que et crec».

Notícies relacionades

La responsable va animar els usuaris de la xarxa a replantejar-se la seva visió de la sevillana: «Psicòlegs, proves judicials... ¿Què més voleu? Obriu els ulls com he fet jo». Com va detallar, el seu canvi inesperat ha tingut conseqüències directes: «Només sabeu insultar, amenaçar... Jo no obligo ningú que em segueixi, qui no ho vulgui, ja sap què ha de fer».

Les publicacions on explicava el seu argument s’ha omplert de crítiques de fans de la dona d’Antonio David, de manera que tots els ‘haters’ es van replantejar la seva visió de la història: «Ja n’hi ha prou de veure el que us interessa. ¿Heu estat en aquesta casa? ¿Heu viscut aquesta situació? Pregunto. ¡Que pesats que sou, espavileu, collons!»