A ‘Supervivientes’

Rocío Flores, sobre Olga Moreno: «No em fa bé que parli de la relació que tinc amb la meva mare»

La filla de Rocío Carrasco va sorprendre aquest dimarts amb un retret cap a l’actual parella del seu pare

Rocío Flores, sobre Olga Moreno: «No em fa bé que parli de la relació que tinc amb la meva mare»
1
Es llegeix en minuts

El conflicte entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores continua sent dels temes de conversa preferits d’Olga Moreno a ‘Supervivientes’. En un vídeo emès ahir a la nit a la gala ‘Tierra de Nadie’, la concursant es va desfogar amb algunes de les seves companyes i va posar el focus en els fills del seu marit: «Els nens han viscut tant dolor... I ara, ¿la culpa és d’ell? Em cago en la mare que els va parir a tots». 

Al plató, Rocío Flores escoltava amb atenció les declaracions d’Olga, que tornava a insistir en la inexistent relació entre mare i filla: «Jo sé que Rocío està malament. Per això la seva filla li truca tantes vegades. Però la gent que l’estima, que estigui pendent d’ella i que deixi el meu marit. Tant de bo que algun dia pugui sortir d’això i disfrutar d’aquests nens, que es mereixen glòria beneïda». 

Després de l’emissió de les imatges, Carlos Sobera va voler conèixer les impressions de Rocío. «És una situació complicada per a tothom. Primer per a mi. Al final són les seves vivències, les seves experiències, és la seva vida. Cada un té el dret de dir el que vulgui quan vulgui. Jo he optat per una altra decisió», va reconèixer ella. 

Notícies relacionades

D’altra banda, va recordar que abans que Olga posés rumb a Hondures, li va recomanar que s’oblidés de la situació que s’està vivint fora del concurs: «Ja no és ni pel documental. És per la teva pròpia salut, d’estar allà a dins tota l’estona amb el rum-rum. També entenc que és persona i pot explotar». 

«¿I el fet que Olga parli de tu i de la relació amb la teva mare com et prova?», va preguntar el presentador de ‘Tierra de Nadie’ a Rocío Flores, que va respondre amb la veu entretallada: «La meva opinió, en el dia d’avui, és que a mi no em fa bé. Ho entenc, perquè parla de les seves experiències i des del sofriment». «No em molesta, però no em fa bé», va confessar.