No es talla

Oriana es queixa davant Jorge Javier: «Supervivientes és alguna cosa més que Olga i Rocío Carrasco»

La col·laboradora va confessar que està farta que el ‘reality’ se centri en la parella d’Antonio David Flores

Oriana es queixa davant Jorge Javier: «Supervivientes és alguna cosa més que Olga i Rocío Carrasco»
1
Es llegeix en minuts

Telecinco va emetre aquest dilluns una nova entrega especial de ‘Supervivientes: última hora’, amb Jorge Javier Vázquez i diversos col·laboradors al plató. Una de les comentaristes de la nit va ser Oriana Marzoli, que no va dubtar a llançar una crítica al programa per estar centrant el debat en Olga Moreno i els seus conflictes amb Rocío Carrasco

«¿T’estàs adormint, Oriana?», va preguntar el presentador a la tertuliana, que estava més pendent del mòbil que de la gala. «Estic veient unes fotos meves. Em teniu podrida amb el tema d’aquesta senyora, la veritat,» es va queixar ella abans de justificar el seu enuig: «Supervivientes és alguna cosa més que Olga i Rocío Carrasco». 

La confessió d’Oriana va cridar l’atenció de Jorge Javier, que li va donar un consell: «¿Saps el que faria jo? Quan et truquin, dir que no vens». «No, però hi soc també per comentar coses de més gent. T’ho dic com a espectadora», va replicar la col·laboradora. 

Notícies relacionades

El conductor del programa li va recomanar que parlés amb la directora del ‘reality show’, recordant que havia estat «des de les 8 fent l’escaleta del programa». «Si et sembla malament, pots venir amb ella a aquella hora», li va proposar. 

La picabaralla entre tots dos es va resoldre finalment en un ambient còmic, amb Oriana defensant-se dels dards de Jorge Javier: «Em coneixes i em coneix perfectament la directora, em coneix de sobres. Des que vaig començar als 18 anys a ‘MYHYV’». «Sap tot el que penso, és la teva culpa, Cristina, que t’estic veient», va apuntar Oriana entre rialles. «Doncs també és veritat, ens agrada putejar-te», va confirmar el presentador.