Futbolista contra cantant

Fernando Torres i Omar Montes, contrincants inesperats en un combat de boxa

El futbolista es va trobar amb el cantant al gimnàs i van voler entrenar junts

Fernando Torres i Omar Montes, contrincants inesperats en un combat de boxa
1
Es llegeix en minuts

Una parella inesperada s’ha animat a boxejar cara a cara. El futbolista Fernando Torres i Omar Montes, futur concursant d’‘El Desafío’ a Antena 3, van sorprendre els seus seguidors a les xarxes socials al compartir vídeos i imatges junts en els quals se’ls podia veure batent-se en duel al ring d’un gimnàs.

Notícies relacionades

El futbolista continua molt vinculat al món de l’esport, tot i que fa més d’un any que va deixar la professió. És per això que entrena diàriament en diferents gimnasos de Madrid, en els quals pràctica, entre altres, boxa. En la seva última sessió d’entrenament, el mític jugador de l’Atlètic de Madrid va rebre la visita sorpresa de Montes.

El guanyador de ‘Supervivientes’ es va animar a desafiar el ‘Niño’ en un cara a cara al ring, tal com es pot veure en les històries compartides a Instagram. Montes no és nou en aquest esport, de fet, ha parlat en multitud d’ocasions del seu passat com a boxejador. El cantant de temes com ‘Alocao’ i ‘Solo’ va triomfar en aquesta disciplina i va arribar convertint-se en campió d’Espanya superant els 100 combats en diferents categories.